W moim autku tez siedzi cos z WT,sorki za brudne auto ale tylko na tym widac o co mi chodzi.Mysle ze niemusze duzo pisac, gites rurki,przyrost mocy gwarantowany :lol: :lol: :lol:
Poszukuję szrotu
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
jak rozumiem na strażackiej już byłeś?Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.
masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
O ktorej strazackiej mowicie? Bo sa dwie. Jedna w rembertowie a druga w ursusie o ile sie nie myle.Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
ja jak potrzebowałem części , do okci, to zaopatrzyłem się we wszystko w Bielsku Białe. facet wystawia na allegro np http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=82800998. Ja byłem z jego usług zadowolony. Ma części nowe - oryginały, zamienniki, jak również używki. Praktycznie nie było części, której nie miał do mojej okci. Spróbuj tam. pozdro.
the_maniek:Co do której strażackiej - a ja wiem?? wiem , że w prawobrzeżnej wawce, koło jakiejś lini kolejowej. niezły szrocik.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.
Komentarz
-
To jak prawobrzezna i sa tory kolejowe to musi byc rembertow
Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
a mogę prosić o inny namiar na tego sprzedawcę bo link nie działą.ja jak potrzebowałem części , do okci, to zaopatrzyłem się we wszystko w Bielsku Białe. facet wystawia na allegro np http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=82800998. Ja byłem z jego usług zadowolony. Ma części nowe - oryginały, zamienniki, jak również używki. Praktycznie nie było części, której nie miał do mojej okci. Spróbuj tam. pozdro.
Komentarz
-
Wywal kropkę z końca i działa :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez the_maniekTo jak prawobrzezna i sa tory kolejowe to musi byc rembertow
k - teraz juz będę wiedział
Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.
Komentarz
-
Sorry jestem wczorajszyZamieszczone przez PiotrusWywal kropkę z końca i działa :wink:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=82800998
Komentarz
-
-
Numerki sie przydadza
Tylko dlaczego tak daleko od Wawy :/ Musze wymienic silnik od wiatraka chlodnicy (w ASO chca ponad 700 zeta hhahahahaha) wiec najpierw sprobuje szczescia na strazackiej
Dzienx!
Komentarz
-
nie bój nic. Ja zamówiłem wszystkie części i ... przywieźli mi je do warsztatu swoim transportem. cóż- zapłaciłem za ten transport, ale z drugiej strony- jak bym miał pożyczać od kogoś busa, i jechać samemu to wyszła by mi większa kasa do wywalenia za paliwo. Jeśli chodzi o wysyłki też są słowni. Potrzebowałem jeszcze potem boczki na drzwi - rano omówiłem sprawę, a na drugi dzień rano dostałem paczkę za pobraniem. Nie chcę ich tu wychwalać pod niebiosa, ale ja naprawdę mogę być zadowolony z ich obsługi. Tym bardziej, że wiem iż zaopatrują w części jednego z bardziej szanowanych "sprowadzaczy" autek w stalówce.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.
Komentarz
-
Oki dzieki! W takim razie sprobuje u nich sie zaopatrzyc w pare czesci (bo do ASO to juz nie pojade). Moze nawet do niego sam sie przejade (przyda sie troche rozrywki
).
Komentarz
-
-
-
Dzieki za znalezienie stronki szrociku
Niedlogo chyba ich odwiedze
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz